Kedves Látogatóim! Amennyiben kérdésük vagy észrevételük van bármivel kapcsolatban, kérem, osszák meg velem.
Üdvözlettel: Nagy Szilvia

Írás a vendégkönyvbe

1  2  3  4  5  6  7  8  

 Lilla / E-Mail / < Nincs weblap >
  Kedves Szilvia,
  
  A tél beköszöntével, mint minden évben most is sikerült felfáznom. sad.gif Hála Neked és a speciális hátmasszázsodnak, már másnap enyhültek a panaszaim és tele voltam energiával. Nagyon jól esett a kezelés és mondhatni a legjobb id&#337;ben érkezettbiggrin.gif Köszönöm, igy utólag is!

  készült: 11/24/2010 | Lap teteje
 
 Nagy Szilvia / E-Mail / < Nincs weblap >
  Kedves Tünde!
  
  Köszönöm szépen a kedves szavakat smile.gif! Nagyon örülök, hogy jól érezted Magadat! Bízom Benned, Nélküled én sem megyek semmire.... Tudod, a kitartó munkának elõbb-utóbb meglesz a gyümölcse.smile.gif Csak soha ne add fel!!! Várlak holnap lámpázni! Szép álmokat kívánok Nektek!
  Puszi, Szilvia

  készült: 9/15/2010 | Lap teteje
 
 Tündi / E-Mail / < Nincs weblap >
  Kedves Szilvia!
  
  Nagyon örülök, hogy megtaláltunk Téged, egy nagyon kedves hölgyet ismertünk meg benned smile.gif ! Nagyon jó volt a kezelés, sokkal frissebbnek érzem a bõrömet, és már a mai, elsõ kezelés után érzem a hatását, sokkal jobban érzem magam smile.gif ! Köszönöm, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, így érzem azt is, hogy Nálad meg fog gyógyulni az arcom smile.gif ! Köszönöm szépen! Mindenkinek csak ajánlani tudom a segítségedet smile.gif !
  Tündi

  készült: 9/15/2010 | Lap teteje
 
 T.Ildikó / < Nincs email > / < Nincs weblap >
  Kedves Szilvia! Örülök, hogy pár óra alatt úgy feltöltõdtem Nálad, mintha egy nyaraláson lettem volna yes.gif, nem gondoltam volna, hogy úgy elrepül a 2 órás masszázs... Rajtad kívül kevesen foglalkoznak velem annyit, mint Te! yes.gif Köszönöm szépen, amit nekem nyújtasz! Köszönöm és hálás vagyok azért, hogy sok hasznos tanáccsal látsz el! Örülök, hogy vagy! Ajánllak mindenkinek, mert Te tudsz bánni az emberekkel! Még talizunksmile.gif! Ildi

  készült: 8/26/2010 | Lap teteje
 
 Anikó / < Nincs email > / < Nincs weblap >
  Drága Szilvia!
  Az Isten áldjon meg, hogy megszülettél!yes.gif Köszönöm, hogy meggyógyítottad a férjemet! Nélküled már biztos nem élne. Örök hálával tartozunk Neked! Mindenkinek ajánlom a szeretõ lelkedet, mely páratlan ebben a rohanó világban. Szeretünk Téged, mert tudjuk, hogy Te is szeretettel állsz az emberek felé és ezt jó érezni! Köszönjük még egyszer! Mély tisztelettel, Anikó és Péter Szegedrõl

  készült: 6/22/2010 | Lap teteje
 
1  2  3  4  5  6  7  8